Menu
Your Cart

CDC

Tørrfluer med CDC - Cul De Canard fjær.

Dette er spesielle ande fjær som er fulle av naturlige oljer som gjør at de flyter veldig bra. CDC fluer har dermed en naturlig flytemiddel og disse fluene skal heller ikke behandles med de vanlige flytemidlene.

Normalt sett skal det ikke være nødvendig å behandle CDC fluene for å få dem til å flyte. Det finnes dog spesielle oljer for disse fluene.

Brand: Xfly professional fishing flies Model: DFX004
Adams med CDCKrok: Daiichi Xfly professional fishing flies - Kvalitets fluer bundet på en av de beste kroker fra Daiichi. Disse fluene blir du garantert fornøyd med. ..
10,50kr Esk. Mva:8,40kr
Model: DF052
Spent spinner, CDC vinger. Etterligner døgnfluens siste stadium, når den faller død eller døende ned på vannet med vingene spent ut. Dette gir en lett gjenkjennelig og uimotståelig siluett. Dette er en av våre bestselgere. NB: Fargenyansene på vinge og kropp kan variere litt. Spesielt ..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Model: DF144
Black Gnat med spente vinger av CDC. tterligner døgnfluens siste stadium, når den faller død eller døende ned på vannet med vingene spent ut. Dette gir en lett gjenkjennelig og uimotståelig siluett.  krok: Kumho ..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Brand: Xfly professional fishing flies Model: DFX012
Blue winged olive - CDCModerne døgnflue imitasjon som imiterer en rekke døgnfluer som finnes i elver og beker.Krok: Daiichi Xfly professional fishing flies - Kvalitets fluer bundet på en av de beste kroker fra Daiichi med det beste av materialer. Disse fluene blir du garantert fornøyd me..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Model: DF132
Brun Comparadun med CDC vinge.Comparadun er en generell imitasjon av døgnfluer i dun stadiet. Vingen er formet som en vifte slik at både hale og kropp får kontakt med vannfilmen. Fiskes på overflaten ved døgnflueklekkinger hele sesongen. Ørret , røye, harr krok: kumho ..
8,50kr Esk. Mva:6,80kr
Model: DF133
CDC Grey Duster, med spente vinger Kan brukes som generell attraktorflue på ørret,harr,røye og også som spent spinner hele sesongen ved spinnerfall. kan brukes på en rekke flue arter. krok: Kumho ..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Model: DF135
CDC Hares Ear, tørrflue Tørrflue utgave med cdc vinger, av den berømte \"gold ribbed hares ear\" nymfen. Denne fungerer som en meget bra attraktor flue. Hele sesongen - dead drift Til ørret, røye, harr, ..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Model: DF121
CDC Hopper bibio Meget god imitasjon av en Bibio (russeflue) krok: Kumho ..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Model: DF086
Dip caddis etterligner en eggleggende vårflue.Noen vårfluer stikker kroppen gjennom vannhinnen for å legge egg og den spesielle kroken gjør at denne fluen etterligner denne oppførselen. Krok : Kumho ..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Model: DF053
Svart Emerger i fallskjerm (parachute) utgave. Fallskjerm er bundet av CDC.Fallskjermen sikrer at flua lander riktig på vannet og er sammen med hacklet med på å gjøre denne fluen til en meget effektiv flue. Krok:Kumho, Mustad ..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Model: DF050
Oliven Emerger i fallskjerm (parachute) utgave. Fallskjerm er bundet av CDC.Fallskjermen sikrer at flua lander riktig på vannet og er sammen med hacklet med på å gjøre denne fluen til en meget effektiv flue. Krok: Kumho ..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Model: DF104
Gul Emerger i fallskjerm (parachute) utgave. Fallskjerm er bundet av CDC.FAllskjermen sikrer at flua lander riktig på vannet og er sammen med hacklet med på å gjøre denne fluen til en meget effektiv flue.Krok: Kumho ..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Viser 1 til 12 av 15 (2 sider)