Menu
Your Cart

Tørrfluer

Alt du trenger av tørrfluer.

Alle våre fluer er laget av de beste materialer og kroker. Vi bruker egne fluebindere som vi har samarbeidet med siden oppstarten i 2005.
Husk impregnering til tørrfluene!

Model: DF001
Adams er en populær og bra flue. Veldig mye brukt som attraktor flue eller som generell døgnflueimitasjon. Fiskes på overflaten, uten å stripe. Brukes hele sesongen i elver og innsjøer Bra på ørret, røye og harr Krok: Mustad (#14) and Kumho ..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Model: DF093
Variasjon av den mer berømte og kjente Adams med kropp av hjortehår som gjør den mere flytesterk. Den er også lettere å se for fiskeren. Adams er primært en attraktorflue eller brukes som en generell døgnflueimitasjon.Større adams irresistible kan også etteligne større innsekt som sikader et..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Model: DF089
Imiterer mudderfluer(vårfluer). Akutell hele sesongen ikke bare når disse svermer eller klekker. Krok: Kumho ..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Model: N063
Black Emerger nymfe Krok: Kumho ..
9,50kr Esk. Mva:7,60kr
Model: DF003
Black Gnat (black tail) Klassisk flue som virkelig har blitt en klassiker. Som de fleste vet er dette en meget god alround flue som det er vel verdt å ha i flueboksen. Den sorte fargen gir den en tydelig profil, noe som gjør at den også vises tydelig, særlig ved fiske i dårlig lys. Bru..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Model: DF024
Parachute(fallskjerm) utgave av Black Gnat Black Gnat er en klassiker og imiterer opprinnelig en type svart hårmygg. Generelt bra alround flue og spesielt ved klekkinger av små svarte fluer som det finnes ganske mange av både i elver og stille vann. Fiskes på overlfaten, dead drift krok: ..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Model: DF168
Black Pennel SpiderBlack Pennel er en klassisk våtflue som de fleste fluefiskere har et forhold til.  Black Pennel Spider er samme mønster men bundet som Spider tørrflue krok: Kumho ..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Model: DF004
Black spider Så vidt jeg vet etterligner den ikke noe spesielt innsekt, men alle innsekt som ørreten liker.Black Spider er en av de store ørretfluene som man absolutt bør ha i flueboksen. krok: Kumho ..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Model: DF009
Blue Dun, Tøfflue Blue Dun er et mønster som har vært brukt i lange tider. Den kan brukes som imitasjon av en rekke døgnfluer, men kanksje mest brukt under Baetis rhondani klekkinger. Blue Dun er en god alround flue i elver og innsjøer hele sesongen, selv om den er mest brukt under dø..
8,50kr Esk. Mva:6,80kr
Brand: Xfly professional fishing flies Model: DFX013
Blue Quill - Tørrflue Annerkjent døgnfluemønster, som på lik linje med blue dun kan imitere flere døgnfluearter. Ørret,harr,røye Hele sesongen som alround flue, og spesielt bra ved døgnflueklekkinger i elv Krok: Daiitchi Xfly professional fishing flies - Kvalitets fluer b..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Model: DFX010
Blue winged olive imiterer diverse døgnfluer og er en av de store klassikerne som tar mye fisk Krok: Daiitchi Xfly professional fishing flies - Kvalitets fluer bundet på en av de beste kroker fra Daiichi. Disse fluene blir du garantert fornøyd med ..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Model: DF056
Blue winged olive imiterer diverse døgnfluer og er en av de store klassikerne som tar mye fisk Krok: Kumho/Mustad ..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Viser 1 til 12 av 156 (13 sider)