Menu
Your Cart

Sommerferie

Vi tar ferie fra og med søndag 12 Juli til Fredag 24 Juli. Ingen ordre vil bli sendt i denne tidsperioden.

All ordre som blir gjort mellom 12 og 24 Juli vil tidligst bli sendt 24 Juli.

Streamer

Alle våre fluer er laget av de beste materialer og kroker. Vi bruker egne fluebindere som vi har samarbeidet med nesten siden oppstarten i 2005.

Model: ST023
Matukastreamer: Ace of Spades Matukastreamere har en spesiell vinge som gir fluen en spesiell gange som gjør den ekstra livfull ved inntrekkning. Ace of spades er en forholdsvis ny flue som har vist seg å være svært effektiv på bla stor ørret. Ace of Spades er effektiv på våren og ..
11,00kr Esk. Mva:8,80kr
Model: ST016
Goldhead utgave av Woolly Bugger Black Woolly Bugger er en ekstremt effektiv streamer med mye bevegelse og liv. Noe som gjøre den meget effektiv til ørret og andre rovfisk. Fiskes i stile vann, elver og i saltvann. krok: Kumho (alle er langskaftet kroker) NB: ved bruk i saltvann skyll ..
11,00kr Esk. Mva:8,80kr
Model: ST22
Goldhead utgave av Woolly Bugger Brown Woolly Bugger er en ekstremt effektiv streamer med mye bevegelse og liv. Noe som gjøre den meget effektiv til ørret og andre rovfisk. Fiskes i stile vann, elver og i saltvann. krok: Kumho (alle er langskaftet kroker) NB: ved bruk i saltvann skyll ..
11,00kr Esk. Mva:8,80kr
Model: ST025
Goldhead utgave av Woolly Bugger Olive Woolly Bugger er en ekstremt effektiv streamer med mye bevegelse og liv. Noe som gjøre den meget effektiv til ørret og andre rovfisk. Fiskes i stile vann, elver og i saltvann. krok: Kumho (alle er langskaftet kroker) NB: ved bruk i saltvann skyll ..
11,00kr Esk. Mva:8,80kr
Model: ST021
Goldhead utgave av Woolly Bugger Orange Woolly Bugger er en ekstremt effektiv streamer med mye bevegelse og liv. Noe som gjøre den meget effektiv til ørret og andre rovfisk. Fiskes i stile vann, elver og i saltvann. krok: Kumho (alle er langskaftet kroker) NB: ved bruk i saltvann skyll..
11,00kr Esk. Mva:8,80kr
Model: ST020
Goldhead utgave av Woolly Bugger Viva Woolly Bugger er en ekstremt effektiv streamer med mye bevegelse og liv. Noe som gjøre den meget effektiv til ørret og andre rovfisk. Fiskes i stile vann, elver og i saltvann. krok: Kumho (alle er langskaftet kroker) NB: ved bruk i saltvann skyll g..
8,50kr Esk. Mva:6,80kr
Model: ST02
Meget populær og mye brukt sjø ørret flue som også er meget effektiv. Mickey finn er også my brukt som opphengs flue ved slukfiske og både sei og makrell liker denne.Har fyllt opp lagret med ny forsyning og alle nye Mickey Finn har påmalt øye på hodet slik som på det nye bildet. Krok: K..
8,50kr Esk. Mva:6,80kr
Mini Zonker - Farry Brown, Unique
Utsolgt
Brand: Unique flies Model: FL54038
Mini Zonker - Farry Brown, Unique Unique Flies, lager fluer av høy kvalitet, sammen med Skandinavias beste fluebindere. Fluene bindes kun av de beste materialer fra, nakker fra metz, hoffman ig Whiting på de beste krokene fra Tiemco, Kamasan og Mustad. Kvalitet som tåler å bli brukt! ..
29,00kr Esk. Mva:23,20kr
Mini Zonker - Grizzly, Unique
Utsolgt
Brand: Unique flies Model: FL54037
Mini Zonker - Grizzly, Unique Unique Flies, lager fluer av høy kvalitet, sammen med Skandinavias beste fluebindere. Fluene bindes kun av de beste materialer fra, nakker fra metz, hoffman ig Whiting på de beste krokene fra Tiemco, Kamasan og Mustad. Kvalitet som tåler å bli brukt! ..
29,00kr Esk. Mva:23,20kr
Mini Zonker - Yellow, Unique
Utsolgt
Brand: Unique flies Model: FL54035
Mini Zonker - Yellow, Unique Unique Flies, lager fluer av høy kvalitet, sammen med Skandinavias beste fluebindere. Fluene bindes kun av de beste materialer fra, nakker fra metz, hoffman ig Whiting på de beste krokene fra Tiemco, Kamasan og Mustad. Kvalitet som tåler å bli brukt! ..
29,00kr Esk. Mva:23,20kr
Model: ST012
Forlokkende bevegelser og evne til å gå dypt (cone head) gjør at Motow Minnow er en streamer som gir ørret i de fleste typer vann. Den tunge cone headen gjør at det er en god flue for å komme ned på dypere vann. Krok: Kumho ..
16,00kr Esk. Mva:12,80kr
Muddler Longtail - black, Unique
Utsolgt
Brand: Unique flies Model: FL54021
Muddler Longtail - Black, Unique Unique Flies, lager fluer av høy kvalitet, sammen med Skandinavias beste fluebindere. Fluene bindes kun av de beste materialer fra, nakker fra metz, hoffman ig Whiting på de beste krokene fra Tiemco, Kamasan og Mustad. Kvalitet som tåler å bli brukt! ..
29,00kr Esk. Mva:23,20kr
Viser 1 til 12 av 41 (4 sider)
Melding
Vi driver for tiden og oppdaterer nettbutikken så små driftsstanser og uforutsette problemer kan oppstå de nærmeste dagene.På grunn av overgang til nytt theme kan det være noen linker og noe tekst som ikke passer helt inn. Vi beklager dette men fikser alt vi kommer over så snart vi finner det.