Menu
Your Cart

Sommerferie

Vi tar ferie fra og med søndag 12 Juli til Fredag 24 Juli. Ingen ordre vil bli sendt i denne tidsperioden.

All ordre som blir gjort mellom 12 og 24 Juli vil tidligst bli sendt 24 Juli.

Spesial fluer

Model: DF093
Variasjon av den mer berømte og kjente Adams med kropp av hjortehår som gjør den mere flytesterk. Den er også lettere å se for fiskeren. Adams er primært en attraktorflue eller brukes som en generell døgnflueimitasjon.Større adams irresistible kan også etteligne større innsekt som sikader et..
9,00kr Esk. Mva:7,20kr
Aurivillii
Utsolgt
Model: DF026
Stor elvedøgnflue, lys oliven halefjær Krok: Mustad ..
9,50kr Esk. Mva:7,60kr
Model: DF039
Daddy longlegs finnes rundt de fleste vann står høgt på både ørret og abborens matliste. Har tatt mange store brunørreter på daddy longlegs imitasjoner krok: Mustad,kumho ..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Model: DF036
Prakteksemplar av daddy longlegs (stankelbein) med utsitkkende bakrkopp(detached body) og naturtro bein. Daddy longlegs finnes rundt de fleste vann står høgt på både ørret og abborens matliste. Har tatt mange store brunørreter på daddy longlegs imitasjoner Fiskses som vanlig tørrflue,..
10,00kr Esk. Mva:8,00kr
Model: DF169
Daddy longlegs finnes rundt de fleste vann står høgt på både ørret og abborens matliste. krok: kumho ..
10,50kr Esk. Mva:8,40kr
Model: DF129
Daves Hopper: Amerikans gresshoppekt imitasjon. Effektiv klassiker for (stor)ørret, hele sesongen. Fiskes dead drift, med små nøkk innimellom krok: Kumho ..
9,00kr Esk. Mva:7,20kr
Model: DF033
Tradisjonell utgave av Ephemera Vulgata Stor døgnflue som av mange fluefiskere blir kalt for skogens konge. Vulgata klekkinger er enhver fluefiskers drøm og er en unik opplevelse Krok: kumho ..
9,00kr Esk. Mva:7,20kr
Model: DF042
Elk Hair Caddis er en av de mest brukte vårflue imitasjonene. Vingen av "Elk hair" gjør at den flyter meget godt, og skal etterligne en eggleggende vårflue, eller en nyklekket vårflue. Fluas gode flyteegenskaper gjør at den med fordel kan fiskes aktivt Fiskes i elver og innsjøer hele sesongen. .. ..
9,50kr Esk. Mva:7,60kr
Model: DF097
Elk hair Caddis, oliven farget kropp. Elk hair vingen gir fluen gode flyteegenskaper så disse fluene kan og bør fiskes aktivt. Fantastisk flue under vårflueklekkinger, match fargen med fluen som klekker og fisk med eller uten bevegelse av flua. Kan også brukes som attraktorflue utenom..
9,50kr Esk. Mva:7,60kr
Model: DF020
Elk Hair Caddis er en av de mest brukte vårflue imitasjonene. Vingen av "Elk hair" gjør at den flyter meget godt, og skal smulere en eggleggende vårflue, eller en nyklekket vårflue. Utmerket flue, spesielt på kvelden Krok: Kumho ..
9,50kr Esk. Mva:7,60kr
Model: DF017
Elk Hair Caddis er en av de mest brukte vårflue imitasjonene. Vingen av "Elk hair" gjør at den flyter meget godt, og skal smulere en eggleggende vårflue, eller en nyklekket vårflue. Fluas gode flyteegenskaper gjør at den med fordel kan fiskes aktivt Fiskes i elver og innsjøer hele sesongen. ..
9,50kr Esk. Mva:7,60kr
Viser 1 til 12 av 56 (5 sider)
Melding
Vi driver for tiden og oppdaterer nettbutikken så små driftsstanser og uforutsette problemer kan oppstå de nærmeste dagene.På grunn av overgang til nytt theme kan det være noen linker og noe tekst som ikke passer helt inn. Vi beklager dette men fikser alt vi kommer over så snart vi finner det.