Menu
Your Cart

Sommerferie

Vi tar ferie fra og med søndag 12 Juli til Fredag 24 Juli. Ingen ordre vil bli sendt i denne tidsperioden.

All ordre som blir gjort mellom 12 og 24 Juli vil tidligst bli sendt 24 Juli.

Land Innsekt


Model: DF093
Variasjon av den mer berømte og kjente Adams med kropp av hjortehår som gjør den mere flytesterk. Den er også lettere å se for fiskeren. Adams er primært en attraktorflue eller brukes som en generell døgnflueimitasjon.Større adams irresistible kan også etteligne større innsekt som sikader et..
9,00kr Esk. Mva:7,20kr
Model: DF061
Foam flue Sort Bille krok: Mustad ..
7,00kr Esk. Mva:5,60kr
Model: DF053
Svart Emerger i fallskjerm (parachute) utgave. Fallskjerm er bundet av CDC.Fallskjermen sikrer at flua lander riktig på vannet og er sammen med hacklet med på å gjøre denne fluen til en meget effektiv flue. Krok:Kumho, Mustad ..
9,00kr Esk. Mva:7,20kr
Model: DF013
Foam Flygemaur Svart flygemaur med foam vinge. Godt mønster gjennom hele sesongen, men ekstra godt i mai, juni og under maur sverminger. Fiskes stille i vannflaten eller med små rykk ..
9,00kr Esk. Mva:7,20kr
Model: DF041
Svart flygemaur med vinger. Maur finnes nesten over alt og er derfor en sikker flue. Denne muren fungerer ikke bare under sverminger, men brukes også som en good alround flue. krok: Kumho ..
8,50kr Esk. Mva:6,80kr
Brand: Xfly professional fishing flies Model: DFX005
Flott flyge maur med svart kropp, hvite vinger og brunt hackle. I områder hvor det finens maur er maur imitasjoner alltid en sikker flue. Krok: Daiichi Xfly professional fishing flies - Kvalitets fluer bundet på en av de beste kroker fra Daiichi. Disse fluene blir du garan..
9,50kr Esk. Mva:7,60kr
Model: DF070
Rød Foam Hopper krok: Mustad ..
7,00kr Esk. Mva:5,60kr
Model: DF029
Ørret spiser ikke bare fluer og vann innsekter. Den setter også stor pris på andre innsekter som faller i vannet. Land insekt kan i enkelte vann være hovedretten til ørreten. krok: Mustad ..
8,50kr Esk. Mva:6,80kr
Brand: Xfly professional fishing flies Model: DFX016
krok: Mustad Xfly professional fishing flies - Kvalitets fluer bundet på en av de beste kroker fra Daiichi. Disse fluene blir du garantert fornøyd med. ..
9,50kr Esk. Mva:7,60kr
Model: DF010
Letort Cricket er en svart siriss, men kan brukes til å imitere alt av svarte insekter og er generelt en god alround attraktorflue.Dette er en meget effektiv flue, spesielt i områder med mye vegetasjon. Fisker veldig bra på kveld til natt.Krok: Kumho ..
9,00kr Esk. Mva:7,20kr
Brand: Xfly professional fishing flies Model: DFX006
Krok: Daiichi Maur uten vinger, rød kropp. I områder hvor det finens maur er maur imitasjoner alltid en sikker flue. Xfly professional fishing flies - Kvalitets fluer bundet på en av de beste kroker fra Daiichi. Disse fluene blir du garantert fornøyd med. ..
9,00kr Esk. Mva:7,20kr
Model: DF137
Maur imitasjon krok: Kumho ..
7,50kr Esk. Mva:6,00kr
Viser 1 til 12 av 21 (2 sider)
Melding
Vi driver for tiden og oppdaterer nettbutikken så små driftsstanser og uforutsette problemer kan oppstå de nærmeste dagene.På grunn av overgang til nytt theme kan det være noen linker og noe tekst som ikke passer helt inn. Vi beklager dette men fikser alt vi kommer over så snart vi finner det.